jueves, 26 de mayo de 2011

MÚSICA PER A BEBÉS

MÚSICA PER A BEBÉS
DE 2 ANYS



            L’Escola de música de Rafelbunyol, el proper curs 2011-12, impartirà classes de música a xiquets i xiquetes de 2 anys. Els menuts de Rafelbunyol i dels pobles del voltant tindran l’oportunitat de gaudir de la música, totes les setmanes durant 45  minuts a la setmana.
         En aquestes classes, que seran impartides per professorat especialitzat en educació infantil i en pedagogia musical, els xiquets podran escoltar música, tocar instruments , realitzar dramatitzacions musicals, etc.


Als dos anys, la capacitat que els xiquets tenen de cantar les cançons potencia i accelera enormement el procés d'articulació de la parla, per la relació que existeix entre el llenguatge verbal i el musical. I també ja tenen l'autonomia suficient per realitzar danses o jocs de moviment organitzats de forma col·lectiva, i així incorporen també una relació amb els altres infants. És per això que, sense deixar d'aprofundir en la relació afectiva entre adult i  xiquet, també podrem afavorir la relació de grup a partir de l'estimulació musical

                 Informació i Matrícula del 20 al 24 de Juny,
                     de 18 a 20, a la Casa de la Música

No hay comentarios:

Publicar un comentario